Bartomaud
Image default
Beauty en verzorging

Voor een kapper met ervaring komt u naar het centrum van Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele en gezellige kapper in Den Bosch? Kies dan voor de vestiging van Hair & Looks in Den Bosch. Dit bedrijf bestaat uit een team van kappers met jarenlange ervaring en kennis en heeft vestigingen in diverse steden van Noord-Brabant. Tijdens een afspraak in de salon krijgt u alle tijd en aandacht die er nodig is om uw haar er prachtig uit te laten zien. Van knippen tot het aanmeten van haarwerken, in Den Bosch is alles mogelijk! Laat u in de watten leggen met het beste comfort en plan een afspraak in. Met een mooi verzorgd kapsel gaat u vol zelfvertrouwen op pad!

Kom naar Den Bosch om uw krullen te laten knippen door een gespecialiseerde kapper

In de salon van Hair & Looks in het centrum van Den Bosch en in andere steden in Noord-Brabant is elke kapper sinds 2017 gespecialiseerd in een speciale kniptechniek voor krullen. Met deze methode worden krullen niet geknipt zoals dat bij steil haar gebeurt. Krulhaar wordt namelijk in bundels geknipt. De zwaartekracht wordt op de manier weggehaald en de krullen krijgen veerkracht. Het valt meteen in model. Nadat het geknipt is worden uw krullen optimaal verzorgd en gestyled. Zo is niet alleen de kniptechniek belangrijk bij krullen ook het vochtgehalte moet op peil gehouden worden.

Persoonlijk advies bij het aanmeten van haarwerken in Den Bosch

Heeft u al een tijdje naar een kapper gezocht voor het aanmeten van haarwerken in Den Bosch? Met de opgeleide haarwerkspecialisten van Hair & Looks heeft u ze bij deze gevonden! Of u nu haarverlies of uitdunnend haar heeft door stress, ziekte of een behandeling, het professionele team in Den Bosch biedt u advies en haarwerken op maat. Zo zijn zij ervan overtuigd dat standaard klanten niet bestaan. De zorg en aandacht zijn hierdoor echt persoonlijk.