Bartomaud
Image default
Beauty en verzorging

Gezichtsbehandeling Nijmegen voor een stralende huid

 

 

Met een gezichtsbehandeling Nijmegen zorg jij het beste voor je huid. Onze behandelingen zijn er voor iedereen en elke soort huidtype. Wij vinden kwaliteit en persoonlijke aandacht erg belangrijk en daarom zijn onze specialisten vakbekwaam en hebben oog voor perfectie. Een gezichtsbehandeling is niet alleen heel ontspannen, maar daarbij ook goed voor de bloedstroming in je huid en laat de huid mooi stralen. Het is dus belangrijk dat je dit regelmatig doet om het beste voor uw huid te blijven zorgen. Een gezonde huid straalt immers veel mooier. De gezichtsbehandeling Nijmegen zijn er in verschillende vormen zodat er altijd wel eentje is die bij jou past! 

 

De verschillende soorten Gezichtsbehandeling Nijmegen

 

In onze praktijk bieden wij verschillend e gezichtsbehandeling Nijmegen aan. Zo hebben wij een basisbehandeling met producten van Maria Galland. Dit merk is goed voor de huid en heeft de juiste natuurlijke ingrediënten om uw huid te laten stralen. In de basisbehandeling leer je de producten kennen en zal er na een analyse behandeling gemaakt worden. Deze zijn er in verschillende soorten zoals anti-stress en een speciale behandeling voor mannen. 

 

Daarnaast bieden wij ook exclusieve en intensieve gezichtsbehandeling. Deze zijn luxer dan onze basisbehandelingen en worden ook met de producten van Maria Galland gedaan. Zo hebben wij de Mille Lumière behandeling waarbij je twee maskers krijgt, een massage en hoogwaardige producten die rimpels verminderen en de huid sterker maken. 

 

Een andere luxe gezichtsbehandeling is de mozaiek modelant waarbij een spectaculaire liftende anti aging behandeling gegeven wordt, een lift expres waarbij de huid gekneed wordt waardoor diepere huidlagen gestimuleerd worden, en een masque modelant Yeux dat gefocust is op oogverzorging en dat vermoeide ogen verminderd. 

 

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gezichtsbehandeling Nijmegen en neem plaats in onze comfortabele stoel