Bartomaud
Image default
Sport

Een carrière als fitnessinstructeur

Ben jij gek van fitness, je lichaam trainen en verslaafd aan het boeken van progressie tijdens het trainen? Dan is het goede nieuws dat je met een dosis goede wil en inzet ook je werk kan maken van één van je favoriete hobby’s! Heb je ambities in die richting? Waarschijnlijk ben je dan bij Sport & People aan het juiste adres. Sport & People biedt al jaren verschillende erkende fitness opleidingen aan. Deze fitness opleidingen staan hoog aangeschreven en worden als zeer leerzaam ervaren door oud-studenten die inmiddels de eerste stappen hebben gezet in het fitnessvak.

Sport & People is één van de best beoordeelde instellingen als het aankomt op het aanbieden van fitness opleidingen. Hier zijn verschillende redenen voor aan te wijzen. Zo blinkt men uit in het op maat aanbieden van opleidingen voor de student. Veel studies worden naast klassikaal ook geheel of gedeeltelijk online aangeboden. Wel zo handig als je je schaarse tijd efficiënt in wil delen of als je grote afstanden moet overbruggen. Daarnaast worden erkende studies aangeboden tegen zeer scherpe tarieven. Als je ambities hebt in het fitnessvak dan is een opleiding bij Sport & People dus een mooi instapmoment.

Wat is het aanbod?

Sport & People biedt meer dan twintig erkende cursussen aan. Dit varieert van een opleiding tot fitnesstrainer tot gespecialiseerde trainingen in bootcamp, sport en voeding of obesitas- en diabetesopleidingen over hoe je deze zaken het beste kan combineren met een sportief leven. De meest gegeven fitness opleidingen bij Sport & People zijn fitness trainer A en B.

Fitness trainer A

In Fitness trainer A zet je de eerste stapjes in het vak van fitness trainer. Sport & People is uniek in die zin dat het als enige instantie in Nederland deze opleiding aanbied met officiële NL Actief en EREPS erkenning. Via het STAP-budget kan je deze cursus bovendien voor een hele scherpe prijs doorlopen!

Fitness trainer B

Heb je fitness trainer A afgerond? Dan volgt natuurlijkerwijs fitness trainer B. Na het afronden van deze fitness opleiding zal jij in staat zijn om 1 op 1 fitnesslessen te geven aan allerlei verschillende doelgroepen. Voor een verdere stap in je carrière is deze opleiding de beste springplak. Hierna kan je aan de slag als erkend personal trainer en je dromen najagen.

Neem een kijkje op de website

De fitness opleidingen die in dit artikel benoemd worden betreffen slechts het topje van de ijsberg van wat Sport & People te bieden heeft. Benieuwd wat er nog meer is? Kijk dan verder op de website.