Bartomaud
Image default
Sport

5 redenen om van voetbal te houden: kort en feiten

voetbaltrainer

Ik zal proberen uit te leggen en 5 feiten te geven waarom je nu naar voetbal moet kijken en een voetbalclub moet kiezen om te steunen.

1) Emoties

Voetbal kan bij mensen een volledig palet aan emoties oproepen. Als je een voetbalfan bent, dan weet je natuurlijk wat ik bedoel. Elke fan staat min of meer sympathiek tegenover een van de clubs. Persoonlijk viel mijn keuze op de Engelse club Liverpool uit de gelijknamige stad. Voor elke voetbalfan is zijn favoriete club een godheid, iets heel dichtbij en dierbaars. Daarom zijn we zo blij en trots op zijn overwinningen, we zijn verdrietig na nederlagen, we maken ons zorgen op cruciale momenten en proberen ze te beschermen tegen “haters”. Hoewel we soms honderden en duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn, en het mogelijk is om alleen via het scherm ondersteuning te bieden.

2) Sprookje – kan realiteit zijn

Iedereen heeft wel eens iets geschopt. Ahahah, zelfs een fles of een steen in de kindertijd, een bal, we zijn allemaal, zelfs indirect, in aanraking gekomen met voetbal. Absurd? Nee, kijk uit op de binnenplaats en ik zal je met 99,99% waarschijnlijkheid vertellen dat er jongens zijn, en nu trappen meisjes tegen de bal en voetballen. Ooit begonnen hier ook professionals mee. Wat wil ik zeggen Voetbal voor de wereld is weinig meer dan een sport of een balspel. Dit is het meest populaire voorbeeld van geloven dat je kunt leven en een droom kunt verdienen. Er zijn veel voorbeelden uit voetbalverhalen over zelfvertrouwen en hard werken dat tot succes heeft geleid.

3) Hobby’s

Voetbal, zoals elke hobby, stelt je in staat om te ontsnappen aan het dagelijks leven, verbreedt mijn horizon (dankzij voetbal heb ik een uitstekende kennis van aardrijkskunde). Voetballen helpt om uithoudingsvermogen, kracht en behendigheid op te bouwen. Zoek naar verzamelaars van T-shirts, sjaals, kaartjes. Voetbal is een hobby voor iedereen die gemakkelijk gespeeld kan worden.

4) Fans en sfeer

De sfeer rond voetbal is geweldig. Voor degenen die nog nooit in het stadion zijn geweest, neem snel een kaartje! In welke provinciestad dan ook, als je een voetbalteam hebt, kijk dan eens, luister. Ik ben meer dan eens naar voetbalclubwedstrijden geweest, ook bij -30 graden !!! Maar ik voelde me daar warmer, ik meen het. De warme sfeer van steun voor het team, plus hete thee in een thermoskan, is een ongelooflijke ervaring.

En als je je wendt tot de beste clubs ter wereld, met hun leger van duizenden fans die zingen in het stadion, prachtige stadions, geweldige uitvoeringen. Het is moeilijk om hier uit te komen, het is alsof je breekt, teruggaat naar het stadion of het zingen van fans op Anfield aanzet.

5) Idolen, verhalen – mensen

Achter elke professionele carrière zit een soort vorming. Het ene verhaal is interessanter en inspirerender dan het andere. Allereerst staan ​​mens en maatschappij achter voetbal. We communiceren met fans – mensen die onze opvattingen en interesses delen. Er zitten veel slimme mensen onder. Onze voetbalidolen, we worden geïnspireerd door hun verhalen, leven in en verenigen ons als verdriet gebeurt.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html