Bartomaud
Image default
Dienstverlening

Deuren van kunststof: profiteer van veel voordelen

Plannen om een nieuwe deur te kopen?

Is het tijd om nieuwe deuren in uw woning te (laten) plaatsen? Of heeft u plannen voor een uitbouw, zoals een serre of een bijkeuken, waarbij ook een extra deur wordt geplaatst? Dan is er qua deursoorten de nodige keuze. U kunt gaan voor traditionele houten deuren, die een natuurlijke en warme uitstraling hebben. Andere mogelijkheden zijn aluminium deuren of kunststof deuren. Vooral de laatstgenoemde deursoort, kunststof deuren, hebben de nodige pluspunten. Kiest u voor kunststof deuren, dan profiteert u van een aantal interessante voordelen van dit materiaaltype.

Een haast eindeloze variatie

Een positief aspect van kunststof deuren is de grote variatie aan modellen en kleuren waaruit u als gebruiker kunt kiezen. Feitelijk is er een haast eindeloze keuze mogelijk. Zo kunt u een kunststof deur met houtprofiel kiezen. Of een deur met een prachtig modern patroon erin. Of een deur in een speciale kleursoort, die exact aansluit bij de andere kleuren die u in uw woning gebruikt.

Een duurzame deur

Het fijnste aan deuren van kunststof is hun duurzame karakter. Kunststof als materiaal gaat erg lang mee en is in die zin een milieuvriendelijke keuze. Ook omdat het materiaal recyclebaar is en er geen houtkap hoeft plaats te vinden. Ten slotte zijn dit soort deuren een energievriendelijke keuze omdat ze gewoon prima isoleren. Kunststof deuren, zeker de kwaliteitsproducten van Bermon, zorgen ervoor dat ruimtes in huis goed warm blijven en houden koude lucht letterlijk buiten de deur.

Nauwelijks tot geen investering in onderhoud

Houten deuren, meubels en kozijnen hebben om de zoveel jaar een nieuw laag verf nodig om in goede conditie te blijven. Het onderhoud van kunststof is heel wat gemakkelijker: af en toe een vochtige doek erover en u houdt de deur in goede staat!