Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

3 soorten houten trappen

Er zijn verscheidene soorten trappen en ladders. Deze allemaal weer verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en extra snufjes. Als we dan verder kijken in de sectie houten trappen dan zijn er ook in deze categorie een tal aan verschillende trappen. Ben je nou benieuwd naar de verscheidene houten trappen van Van Eldik? Neem dan snel een kijkje in deze blog!

Molenaarstrap

De eerste soort houten trap die we hier bespreken is de molenaarstrap. Deze ruimtebesparende trap is geschikt voor meerdere situaties. Eén van deze situaties is dus als je moet werken in een wat krappe ruimte. Doordat deze trap beschikt over vlakke treden kan er comfortabel en het allerbelangrijkste veilig op gewerkt worden. Doordat de trap in een vrij steile positie geplaatst kan worden neemt die weinig ruimte in beslag. Als we dit vergelijken met een normale trap scheelt dit al zo’n 30 tot 40% minder ruimte. Wat een leuk pluspunt is, is dat deze trap er ook nog eens stijlvol en elegant uitziet. Hierdoor kan je deze trap ook als blikvanger functioneren in jouw interieur.

Hoogslapertrap

De tweede soort houten trap die we hier bespreken is de hoogslapertrap. Deze trap is perfect voor de mensen die gebruik maken van een stapelbed. Dit komt omdat je deze trap vrij steil kan plaatsen. Doordat deze trap vrij steil geplaatst kan worden, wil je natuurlijk ook een beetje zekerheid dat de trap blijft staan. Wil je wat extra zekerheid en veiligheid creëren dan is het ook mogelijk deze trap met een bevestigingsrail te monteren.

Bibliotheektrap

De laatste soort trap is de bibliotheektrap. Deze trap komt voor een aantal situaties goed van pas. De bibliotheektrap is namelijk de perfect trap voor jouw bibliotheek wand of boekenkast. Daarnaast is die ook goed te gebruiken als trap naar je zolder. Dit komt doordat de trap erg stevig is en daarnaast voor nog wat meer veiligheid ook met een bevestigingsrail gemonteerd kan worden.

Aanschaffen van een houten trap

Ben je op zoek naar een partij die jou de beste ladders en trappen kan verkopen? Neem dan eens een kijkje op www.vaneldikladders.nl. Van Eldik biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten trappen en ladders. Daarom zit er altijd wel een trap voor jou bij! Heb je echter nog vragen? Wees dan niet bang en neem vrijblijvend contact op met één van de medewerkers.

 

https://www.vaneldikladders.nl/