Bartomaud
Image default
Beauty en verzorging

Uw gezicht terug in de plooi: dag kraaienpootjes, hallo botox

Kraaienpootjes zijn een bekend probleem voor mensen op leeftijd: bijna iedereen krijgt er last van. Gelukkig is er een geschikte remedie voor: botox. Kraaienpootjes met botox aanpakken is een echte aanrader: de methode is al vaak gebruikt en heeft vele vruchten afgeworpen. Botox verbreekt tijdelijk de prikkeloverdracht tussen zenuw en spier en stelt de spier op non-actief. Een succesvolle behandeling duurt bij kliniek de Medici slechts 5 tot 10 minuten. Woont u in Blaricum of in de directe omgeving? Dan moet u gegarandeerd een keer binnenwippen. Als u last hebt van kraaienpootjes, zal botox wonderen verrichten. U zult weer volop kunnen (en willen) lachen. Botuline toxine (de wetenschappelijk naam van botox) heeft een werkzame periode van maar liefst 3-6 maanden en dat voor een korte behandeling van 5-10 minuten. Vervolgafspraken maken is wel noodzakelijk voor blijvend succes.

En na de behandeling?

Nadat uw kraaienpootjes met botox zijn behandeld, zult u wat last van opgezwollen, rode huid kunnen hebben. Geen zorgen! Na een uurtje of twee, drie is dat wel weer verdwenen. Wist u dat het na een botox behandeling raadzaam is het hoofd rechtop te houden en hier geen wilde bewegingen mee te verrichten? Ga ook niet liggen en schud niet met het hoofd. Waarom? Hoe rechter het hoofd blijft, hoe beter de vloeistof kan hechten en hoe beter het resultaat zal zijn. Bij kliniek de Medici in regio Blaricum krijgt u uitgebreid advies over wat u kunt doen.

Een succesformule voor iedereen

Bovenstaande kliniek heeft een formule die voor iedereen met last van kraaienpootjes zal helpen. Kraaienpootjes bestrijden met botox is een formule die al vaker vruchten heeft afgeworpen. U zult niet de eerste zijn die dol verheugd is met het resultaat. Om optimaal resultaat te blijven boeken, wordt u aangeraden om de zoveel maanden opnieuw langs te komen.Resultaat is na een paar dagen zichtbaar en zal optimaal zijn na ongeveer twee weken.

https://kliniekdemedici.nl/