Bartomaud
Image default
Dienstverlening

Technisch vertalen van meest uiteenlopende documenten

Laat uw technisch document vertalen door een ervaren vertaalbureau. Onze vertalers beschikken over de juiste technische kennis voor het vertalen van al uw technische documenten en websites. Ze kunnen ook goed meedenken op technisch gebied. We kunnen vertalingen doen voor onder andere de metaalindustrie, elektrotechnische industrie en automotive. Wij helpen zowel kleine als grote bedrijven en organisaties en vertalen in vrijwel alle talen. Van productspecificaties tot technische rapportages; wij vertalen zonder veel moeite de meest uiteenlopende technische teksten. Technisch vertalen is onze specialisatie. Van ons kunt u goedlopende vertalingen verwachten, met oog voor doelgroep en context.

Mogelijkheden voor technisch vertalen

Wij staan garant voor kwaliteit en correcte vertalingen voor de scherpste prijs. Voor het technisch vertalen van de meest uiteenlopende teksten, bent u bij ons aan het juiste adres. We vertalen elk soort technisch document foutloos en begrijpelijk. Bij ons bent u onder andere terecht voor het laten vertalen van: veiligheidsvoorschriften, technische productspecificaties, wetenschappelijke artikelen, documentaties over software en computer en technische handleidingen. We beschikken over de juiste expertise en ervaring om elk technische vertaalopdracht tot het gewenste eindresultaat te brengen. Bij ons weet u zeker dat uw vertaalde tekst correct en nauwkeurig is, omdat technisch vertalen alleen door vertalers met de juiste technische achtergrond plaatsvindt.

Neem contact op voor hulp bij technisch vertalen

Van instructies tot handleidingen; wij hebben kennis van zaken. We kennen alle technische vaktermen en weten elk term juist en op een logische manier te gebruiken. We vertalen van én naar elke taal. Bent u op zoek naar een vertaler die aan specifieke eisen moet voldoen om uw technisch document te vertalen? Dan kunt u dat aan ons laten weten. We helpen u graag. Bij ons bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw aanvraag en tegen scherpe prijzen. Heeft u buitenlandse klanten en weet u zelf niet hoe u bepaalde begrippen het beste kunt vertalen? Ons deskundig en professioneel team weet precies welke vaktermen gebruikt moeten worden bij technisch vertalen.