Bartomaud
Image default
Kinderen

Leg momenten vast in het 9 maanden invulboek

Eindelijk zwanger? Dan ben je binnenkort een trotse mama en je partner een trotse papa. Maar eerst wachten er jullie nu nog 9 heel speciale en intense maanden. Er gebeurt zo veel dat je al die bijzondere momenten graag vastlegt als herinneringen voor later. Dit doe je heel gemakkelijk in een 9 maanden invulboek. Een boek waar je alle mijlpalen een plaats geeft.

Mijlpalen vastleggen

Als snel zullen de eerste zwangerschapssymptomen er zijn. Deze kunnen niet zo aangenaam zijn, maar zijn tegelijkertijd het bewijs dat je echt zwanger bent. Voor velen heel bijzonder. Ook een foto van de zwangerschapstest kan in je boek. Daarna kan je je eerste afspraak bij de gynaecoloog vastleggen. Op 12 weken volgt de magische grens. Het ideale moment om het nieuws aan vrienden en familie vertellen. Een foto met hun verraste en verrukte gezichten kan niet in het boek ontbreken. Daarna de eerste schopjes vanaf 16 maanden en de eerste babykleertjes aankopen. Je maakt ondertussen ook de babykamer in orde. Even later weet je of je een meisje of een jongen kan verwachten. Zo ga je maar door tot de eerste wee en vervolgens een foto van de bevalling. Je kan afsluiten met een prachtig plaatje van dat kleine wondertje in je armen.

Heel leuk voor later of als cadeau

In een 9 maanden invulboek is er ruimte genoeg voorzien om extra tekst bij te schrijven. Zo kan je beschrijven hoe jij en je partner de zwangerschap ervaren. Later is dit heel leuk om samen met je partner of kind in terug te bladeren. De herinneringen zullen zo weer tot leven komen. Een 9 maanden invulboek is ook tof om aan een zwangere vriendin of familielid cadeau te geven. Kan jij niet wachten om jouw 9 maanden invulboek in te vullen of cadeau te doen? Neem dan een kijkje op: www.studioinsenouts.nl.