Bartomaud
Image default
Electronica en Computers

Canon PFI 1700 cartridge: dit is jouw adres voor alle cartridges

Waarom je Canon PFI 1700 cartridge voor grootformaat moet bestellen bij Plotterinkshop? Dat doe je om een aantal redenen: deze cartridges zijn in Duitsland geproduceerd en worden gerefurbished. Dat betekent dat ze duurzaam zijn (beter voor het milieu) en een stuk goedkoper. Het kopen van de Canon PFI 1700 cartridge betekent win-win voor de wereld en je portemonnee. Bij de expert werken uitsluitend mensen met een innovatieve, energieke en creatieve insteek. Ze leveren de allerbeste kwaliteit en zijn gespecialiseerd in compatibele inktcartridges voor de iPF-series van Canon, plus de HP DesignJet. Het bedrijf werd opgericht in 2013 en heeft sindsdien bakken vol ervaring opgedaan met het leveren van cartridges tegen een bescheiden prijs. Het bedrijf heeft inmiddels een klantenbestand in heel Europa.

Ook met jouw machine compatibel

Het unieke refurbished product van Plotterinkshop is relatief goedkoop en compatibel met een hele rits Canon-printers. Deze printers zijn stuk voor stuk van groot formaat. Denk aan de iPF Pro-2000-series en de daaropvolgende Pro-2100-series. De Canon PFI 1700 cartridge kan ook worden gebruikt voor apparaten in de Pro-4000, Pro-4100, -6000 en zelfs de -6100 series. Kortom: met deze cartridge is er keuze te over. De Canon PFI 1700 cartridge heeft namelijk een unieke chip die door heel veel verschillende Canon-apparaten gelezen kan worden.

Eerlijke, betaalbare prijs

Je betaalt een redelijke prijs voor de Canon PFI 1700 cartridge met een volume van 700 milliliter. Dat heeft er alles mee te maken dat de cartridge refurbished is, oftewel: hergebruikt. Dat betekent dat je niet meer voor het merk hoeft te betalen, terwijl er aan de oorspronkelijke kwaliteit van het product niets verloren is gegaan. Het klinkt misschien oneerbiedig, maar deze ‘tweedehandsjes’ zijn van verdraaid hoge kwaliteit en nog tiptop in vorm. Kortom: als je de Canon PFI 1700 cartridge voor grootformaat printers wil aanschaffen, weet je waar je zijn moet. De productiefaciliteiten van het bedrijf zijn geaccrediteerd met de juiste en relevante certificaten.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl