Bartomaud
Image default
Electronica en Computers

Hoe kun je goedkoop een computer kopen?

Hoe kun je goedkoop een computer kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor computers kopen goedkoop, Allereerst kun je natuurlijk op de aanbiedingen letten. Deze zijn met dagen zoals Black Friday hoog, maar ook aan het begin van het jaar kun je een deal scoren. Veel fabrikanten gooien dan een deel van het assortiment uit het vorige jaar er voor een spotprijsje uit. Daarnaast kun je ook in de zomer goed scoren, want computers en laptops blijven het meest verkocht worden aan studenten. Vroeger waren dit student only aanbiedingen, maar we zien steeds vaker dat dit voor iedereen beschikbaar wordt gesteld.

Waarom een all in one pc nemen?

De all in one PC is sinds 2021 een opmars aan het nemen in Nederland. De beste all in one pc 2021 is voor iedereen weer wat anders. Dat heeft voornamelijk te maken met wat je wensen zijn en welke prijs je maximaal eraan wil gaan uitgeven. Voor een Intel Core i7 of Amd Ryzen 7 of hoger betaal je al snel een hoofdprijs. Echter heeft het zowel zakelijk alsmede privé toch wel voordelen om daarin te investeren. Je kunt hier langer mee doen, want nieuwe software en games vragen ieder jaar meer van een pc, maar daar ben je met deze processoren voorlopig nog wel op voorbereid. Daarnaast is het ook voor het grafische werk echt een aanrader, wat we zakelijk doen, maar ook privé.

Zijn aanbiedingen de enige manier om een deal te scoren?

Aanbiedingen zijn niet de enige manier om een goede deal te scoren. We zien ook dat steeds meer webshops en winkels hun show modellen verkopen. Hier zal zo nu en dan ooit wel een krasje op zitten, maar dat komt niet vaak voor. Bovendien beschrijven ze dit ook voor de aankoop. Deze showmodelletjes beschikken over dezelfde garantie, maar vaak scheelt het 10-20% in de aanschaf. Daarnaast heb je ook nog tweedekans of refurbished artikelen. Dit zijn producten die door een klant teruggestuurd zijn omdat ze toch liever een andere PC kopen. Of in het geval van refurbished is er een onderdeel kapot en dat is vervangen, dus zodoende kan het dan weer opnieuw te koop aangeboden worden.