Bartomaud
Image default
Auto’s en Motoren

Wat kan ik mijn auto laten chippen voor contant geld?

Kan ik mijn auto chippen voor contant geld?’ Degenen die een DUI hebben ontvangen, zullen zichzelf die vraag waarschijnlijk altijd stellen, maar er is geen snel en eenvoudig antwoord.

 

Als u een DUI ontvangt, wordt u onder een gerechtelijk bevel geplaatst om onmiddellijk naar uw rijbewijskantoor te rijden. U heeft toestemming van de rechtbank nodig om weer te mogen rijden als u ervoor kiest om heen en weer te gaan tussen de DUI en de opslagfaciliteit. Terwijl u zich in de holdingfaciliteit bevindt, zult u hoogstwaarschijnlijk boetes en / of vergoedingen moeten betalen.

 

Voor de meeste mensen kan het betalen van dergelijke vergoedingen en boetes behoorlijk duur blijken te zijn, vooral als u ze niet op tijd kunt betalen. Helaas komen degenen die ervoor kiezen om hun zaak te bepleiten door middel van een schikking in contanten, vaak in een slechtere financiële situatie terecht dan degenen die hebben gekozen voor een schikking met creditcard. Degenen die hun zaken afhandelen met een creditcard, betalen meestal zeer hoge rentetarieven voor het gevraagde bedrag, evenals een hoge vergoeding voor het gebruik van een creditcard in dit geval. Dat gezegd hebbende, als u aan een rechtbank kunt bewijzen dat u niet in staat bent om uw boetes en / of vergoedingen tijdig te betalen, kunt u mogelijk uw boetes verlagen of zelfs uw aanklachten laten vervallen. Het hangt er allemaal vanaf of de rechter van mening is dat u met succes een contante schikking kunt betalen.

 

De eerste stap om erachter te komen of u uw auto kunt laten chippen voor contant geld, is contact opnemen met uw plaatselijke rechtbank.

 

Hoewel er veel locaties in de staat zijn, heeft elk hun eigen regels en voorschriften die u moet volgen, dus het is belangrijk om erachter te komen waar de regels en voorschriften van uw gerechtsgebouw liggen voordat u besluit uw zaak op deze manier te bepleiten. Als de rechter uw verzoek om een schikking in contanten afwijst, kunt u mogelijk nog een klein bedrag betalen bovenop de financieringskosten van uw auto met verschillende middelen, waaronder creditcards en / of leningen.

 

Een goede manier om te bepalen of u uw auto voor contant geld kunt laten chippen, is door te proberen te achterhalen of u contant geld kunt krijgen door uw oude auto te verkopen. U kunt dit doen door een plaatselijk pandjeshuis te bellen en hen te vragen of zij uw gebruikte auto voor contant geld willen kopen, in ruil voor het overnemen van uw oude auto. De meeste pandjeshuizen zullen maar al te graag gebruikte auto’s kopen en in de meeste gevallen bieden ze u tussen de vijfentwintig en vijfenzeventig procent financiering voor uw auto.

 

Een andere manier om erachter te komen of u mijn auto voor contant geld kunt laten chippen, is door rond te vragen bij uw vrienden, familieleden en collega’s, die eerder een contante betaling hebben gebruikt. Ze zullen graag hun ervaringen met u delen en u misschien zelfs waardevol advies geven over waar u heen kunt om een betere deal te krijgen. De kans is groot dat als je met veel verschillende mensen rondgaat, je zeker een paar verschillende aanbevelingen zult horen, die je kunnen helpen beslissen waar je heen moet als je op zoek bent naar wat extra geld.

 

De beste manier om te beslissen of u mijn auto voor contant geld kunt betalen, is door naar verschillende dealers en kredietverenigingen te bellen en te informeren naar hun huidige financieringsprogramma’s. Informeer ook naar particuliere verkopers, die mogelijk speciale aanbiedingen hebben voor gebruikte auto’s. Houd er echter rekening mee dat het verkopen van uw auto via een particuliere verkoper mogelijk zijn eigen financieringsmogelijkheden heeft, die mogelijk niet beschikbaar zijn via dealers of kredietverenigingen. Als u nog steeds vastbesloten bent om uw gebruikte auto te verkopen, kunt u overwegen om een persoonlijke lening af te sluiten bij een bank of kredietvereniging, zodat u alle kosten van de verkoop van uw auto kunt dekken. Zodra u uw oude auto heeft afbetaald en genoeg geld overhoudt om de maandelijkse afbetalingen van uw nieuwe lening te betalen, kunt u een andere lening afsluiten, waarmee u het totale verschuldigde bedrag van uw eerste lening kunt afbetalen. nieuwe start in het leven.

 

Klik hier voor meer informatie ChipPerformance