Bartomaud
Image default
Financieel

Volg een cursus zakelijk schrijven

Wil je een cursus zakelijk schrijven volgen? Het volgen van deze cursus is altijd handig, aangezien je deze kennis de rest van je leven kan toepassen. Iedereen zal meerdere zakelijke teksten moeten schrijven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over sollicitatiebrieven, maar ook over teksten die je naar belangrijke instellingen zendt. Natuurlijk zal je ook voor je werk misschien diverse teksten moeten schrijven. Tijdens een cursus zakelijk schrijven leer je onder andere welke informatie relevant is, hoe je een beknopte en heldere tekst schrijft en welke woorden je kan gebruiken. Tijdens de cursus krijg je zowel de theorie over het zakelijk schrijven als praktische opdrachten. Je gaat bijvoorbeeld een zakelijk brief opstellen. Zo weet je meteen welke punten je goed doet en welke punten je nog kan verbeteren. De cursus zakelijk schrijven is geschikt voor jongeren die willen weten hoe ze een sollicitatiebrief of andere zakelijke teksten kunnen schrijven, maar ook voor volwassenen die twijfelen aan hun schrijfkunsten. Voor zowel jonge als oudere mensen zal de cursus erg nuttig zijn.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus zakelijk schrijven kun je kijken op de website. Je mag ook bellen of mailen als je vragen hebt of als jij je wil aanmelden voor de cursus.

Wanneer is een cursus zakelijk schrijven iets voor jou?

Als je twijfelt aan je schrijfkunsten, dan kun je een cursus zakelijk schrijven volgen. Niet iedereen is van nature een schrijftalent. Toch is het belangrijk om goed te kunnen schrijven. De meeste mensen komen dagelijks werkzaamheden tegen waarvoor ze moeten schrijven. Dit kan bijvoorbeeld een mail naar een collega zijn, maar ook het aanvragen van een bepaalde dienst. Het is dan erg vervelend als je niet goed weet hoe je zo’n tekst op moet stellen. Tijdens een cursus zakelijk schrijven leer je hier alles over. Je leert bijvoorbeeld wat de juiste volgorde van informatie is, welke punten wel en niet relevant zijn en hoe je mooie zinnen maakt. De cursus zakelijk schrijven bestaat uit theorie en praktijk. Eerst leer je aan welke punten een zakelijke tekst moet voldoen en vervolgens ga je zo’n brief schrijven. Je krijgt dan feedback op de brief die je hebt geschreven. Zo weet je waar je de volgende keren op zal moeten letten. Na de cursus is schrijven veel makkelijker. Ben je nieuwsgierig geworden naar de cursus zakelijk schrijven? Kijk dan op onze website voor meer informatie over de inhoud van de cursus. Je mag ook bellen als je vragen hebt of als jij je aan wil melden.

https://www.bcn-opleidingen.nl/cursus-zakelijk-schrijven