Bartomaud
Image default
Financieel

Een no cure no pay incasso van incassoadocaten.nl is een goede manier om je geld verstandig uit te g

Het no cure no pay incasso van incassoadocaten.nl is een handig systeem dat steeds vaker wordt gebruikt. Wanneer er niets wordt geïncasseerd, hoef je ook niet te betalen. Wanneer er wel wordt geïncasseerd, worden de incassokosten belast die aan de debiteur in rekening zijn gebracht. Dit wordt dan aan jou doorberekend. Dat betekent dat jij zelf niets betaald en de debiteur de incassokosten op zich dient te nemen. De meeste kantoren van advocaten werken op basis van een uurtarief. Dat betekent dat je dus sowieso geld hieraan kwijt zult zijn. Met dit systeem werkt dat dus niet zo. Het risico wordt op deze manier zo klein mogelijk gehouden en dat is voor de klant een ideale manier om te starten met een traject en het geld terug te vragen aan een debiteur. Wanneer je weet dat je al veel geld kwijt zult zijn durf je dit risico misschien minder snel te nemen.

Een handig systeem

No cure no pay incasso van incassoadocaten.nl wordt om deze reden onder andere steeds vaker gebruikt door bedrijven die zitten te wachten op hun geld van een debiteur. Je wilt je geld graag terug en durft bijna geen bureau hiervoor in te schakelen in de angst dat je nog meer geld verkiest wanneer de debiteur niet betaalt en je het bureau ook nog moet gaan betalen. Maak dan gebruik van het no cure no pay incasso systeem en geniet van alle voordelen die dit te beiden heeft. Je zult snel je geld terug zien, en mocht dit niet het geval zijn dan heb je niets verloren. In dit geval geldt: niet geschoten is altijd mis.

Traject opstarten

Een traject met betrekking tot incasso moet juist geld opleveren en je moet er niet meer geld aan verliezen. Dat is de reden dat het no cure no pay incasso systeem is opgericht. Het mogelijk maken en gemakkelijker maken voor de klanten voor het inzetten van een incassobureau om het geld waar zij recht op hebben weer te kunnen ontvangen.