Bartomaud
Image default
Gezondheid

Stylish en gezond: een luchtbevochtiger voor in de slaapkamer

Aan biologisch leven en met respect voor de natuur, kleeft voor sommige mensen vandaag de dag nog steeds een bepaald imago. Mensen die biologisch leven, zouden mensen zijn die praktisch en milieuvriendelijk belangrijker vinden dan smaakvol en mooi. Gelukkig kan dat nu hand in hand gaan. Duurzaam leven met oog op het milieu én een mooi design voor in je huis kan tegelijkertijd. Dit bewijst de duurzame winkel Biowust met zijn duurzame lijn waar de praktische en smaakvolle luchtbevochtiger voor de slaapkamer een product van is.

Mooie luchtbevochtiger voor de slaapkamer

Andere producten die perfect aansluiten op de look en feel van de luchtbevochtiger voor de slaapkamer, zijn verzorgingsproducten als de scheerkwasten en de safety razors.  Het kan als een toegevoegde waarde voelen om producten te gebruiken waarbij je weet dat ze niet ten koste van het milieu zijn gemaakt. De luchtbevochtiger voor de slaapkamer is daarbij uitgerust met ledverlichting in verschillende kleuren, waarbij je voor elk moment van de dag een andere kleur en sfeer kiest. Ledverlichting is de meest duurzame verlichting die er is.

 

Mooi en functioneel

Een luchtbevochtiger in de slaapkamer is zoals hierboven beschreven een ware toevoeging op je interieur. Maar niet onbelangrijk heeft zeer gunstige effecten op de gezondheid. Een goede luchtvochtigheid is ontzettend belangrijk om goed te kunnen functioneren. Het heeft positieve effecten op de ademhaling. Zo vermindert het astmatische klachten en de kans op verkoudheid wordt ook kleiner. Bovendien krijg je het minder snel benauwd en kun je rustig doorslapen omdat je niet wakker wordt met een droge hoest. Het werkt tevens tegen hoofdpijn en vermoeidheid. Met een goede luchtvochtigheid in je huis zorg je dus ook voor je eigen (duurzame) gezondheid. Het leuke is dat je niet veel meer kwijt hoeft te zijn aan zo’n duurzaam exemplaar dan als je voor een ouderwetse luchtbevochtiger voor de radiator zou kiezen. Duurzaam én mooi hoeft niet duur te zijn.

https://www.biowust.nl/