Bartomaud
Image default
Industrie

Met behulp van betonplaten is een nieuwe vloer zo geplaatst

Betonplaten zijn de makkelijkste manier om een nieuwe vloer, parkeerplaats, oprit of pad aan te leggen. Deze duurzame bouwblokken worden voor u gefabriceerd in een fabriek en kunnen vervolgens naadloos aan elkaar worden geplaatst waar dit nodig is. Niet alle betonplaten zijn hetzelfde. Sommige zijn beter geschikt voor gebruik binnen en andere doen het beter buiten. Stelconplaten zijn de beste betonplaten op de markt, deze kunt u bestellen via Van Ooijen Betonplaten.

De beste opties voor verschillende situaties

Stelconplaten zijn speciaal ontwikkeld om uw terrein mee te verharden. Dat vergroot het gemak waarmee u verschillende delen van het terrein gebruikt en daarmee de efficiëntie van uw werk. Normale betonnen vloerplaten zijn goed genoeg voor een bedrijfsvloer of de tijdelijke verharding van een terrein. Deze platen zijn wat gunstiger geprijsd en kunnen net als Stelconplaten gemakkelijk opgetild en verplaatst worden. Deze specialist verkoopt ook betonblokken die ingezet kunnen worden voor verticale constructies.

Huren of kopen

Bij Van Ooijen Betonplaten weten ze als geen ander hoeveel verschillende situaties met betonblokken of -platen kunnen worden opgelost. Zo’n oplossing is duurzaam, maar niet altijd voor lange tijd nodig. Daarom worden alle betonproducten die ze verkopen ook verhuurd. U kunt dus kiezen of u wilt investeren in uw eigen betonproducten, of liever een tijdje gebruik maakt van de platen of blokken van het bedrijf. Door deze flexibele instelling zijn er ook vaak tweedehands producten van goede kwaliteit beschikbaar voor een mooie prijs.

Gekochte betonproducten moeten ook vervoerd worden

Betonplaten en -blokken zijn zo geniaal omdat ze direct een grote oppervlakte vullen. Het nadeel daarvan is dat de individuele blokken en platen in de meeste gevallen groot en zwaar zijn. Om deze te vervoeren is een speciale vrachtwagen nodig. Door de samenwerking met betonproducenten uit heel Nederland, zorgt dit bedrijf ervoor dat uw bestelling bij u uit de buurt komt. Dat helpt om de transportkosten laag te houden.