Bartomaud
Image default
Meubels

Een zachte en landelijke uitstraling

Wij bieden de mooiste oude eikenhouten tafels van heel Nederland. Het is gegarandeerd een eyecatcher voor in je huis of kantoor. Het zal iedereen opvallen en er wordt vast vaak aan je gevraagd waar je die vandaan hebt. Hout geeft een hele zachte en landelijke uitstraling aan je leefruimte en brengt een fijne sfeer met zicht mee. Het voordeel van hout is dat het goed samen gaat met alle kleuren. Wanneer je hout met zwart en wit gebruikt, zorg je voor een vrij moderne look. Hout in combinatie met levendige kleuren geeft juist snel een frisse look. Op deze manier past hout altijd in je interieur!

Sterk en mooi afgewerkt

Eikenhout staat er om bekend dat het erg sterk is. Je oude eikenhouten tafel kan dus gelukkig wel tegen een stootje. Onze tafels zijn volledig handgemaakt en worden naar wens gemaakt. Ze worden goed gelakt waardoor je tafel niet beschadigd raakt als er een keer eten of drinken wordt geknoeid. De tafel kan dus ook prima worden gebruikt als eettafel wanneer je kleine kinderen hebt die nog niet netjes eten. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus het is wel prettig dat je tafel met een doekje meteen weer schoon te krijgen is. Ook beschermt de lak tegen krassen.

Zelf gekozen lengte en breedte

De oude eikenhouten tafel kan natuurlijk ook worden gebruikt als werktafel in je kantoor of praktijk. Deze tafels bieden een fijne plek om te werken en voor de klant zal de ruimte erg rustig ogen. Je kan zelf doorgeven hoe breed je het blad wilt hebben. Op deze manier is er voor iedereen genoeg ruimte om te eten zonder te dicht op elkaar te zitten. Een dunner blad uitstekend geschikt zijn voor een bureau, zo blijft de tafel subtiel en zal hij niet heel de ruimte in beslag nemen. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen om eens te kijken of een oude eikenhouten tafel u aanspreekt.