Bartomaud
Image default
Onderwijs

Een moderne rijschool in Hilversum

Onze drukke rijschool in Hilversum vindt het belangrijk dat hij bij de tijd is. Om die reden maken we gebruik van een digitale leeromgeving. Om je heen zie je steeds meer digitalisering, daar gaat onze rijschool dan ook graag in mee. We kunnen het ons namelijk niet veroorloven om achter te blijven. Daarom maken we dus gebruik van een leeromgeving die digitaal is. Op dit platform is het erg gemakkelijk om je voortgang bij te houden. Hier vind je dan ook alle theorie die je moet weten om je theorie examen te gaan halen. Door dit digitale platform is het ook simpel om je sterke en zwakke punten te ontdekken. Maar niet alleen je theoretische sterke en zwakke plekken worden bijgehouden, ook de voortgang van de rijlessen zelf worden bijgehouden bij onze rijschool in Hilversum. Zo houden we een goed overzicht en weten we precies waar we ons op kunnen focussen tijdens de lessen.

Kwaliteit van de lessen

Uiteraard zijn de rijlessen van onze rijschool in Hilversum niet digitaal. Deze gebeuren zoals gewoonlijk gewoon op de openbare wegen. Dit is natuurlijk niet zomaar wat. Om die reden zorgen we er in elk geval voor dat er een verantwoordelijk rijinstructeur naast zit die het beste met de leerling voort heeft. Onze rijinstructeurs hebben ook allemaal al heel wat ervaring opgedaan en weten daarom als geen ander hoe ze in bepaalde situaties moeten handelen. Op die manier zal je dus prettige lessen ervaren bij onze rijschool in Hilversum.

Begin met een proefles

Wil je graag beginnen bij onze rijschool in Hilversum? In dat geval kan je ervoor kiezen om te beginnen met een proefles. Tijdens deze les kan je kijken of de rijschool in Hilversum wel echt wat voor jou is. Neem gerust contact met ons op om de gratis proefles in te plannen.