Bartomaud
Image default
Internet

Een cloud werkplek zorgt ervoor dat u overal kunt werken

Wilt u als bedrijf makkelijke IT? Dan is het een uitstekend idee om aan de slag te gaan met een cloud werkplek. Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend dat u hier verstand van heeft, aangezien het een zeer technisch gebied is. Wanneer u zelf niet de kennis in uw bedrijf heeft, is het mogelijk om een Managed Service Provider in te schakelen. Een specialist als Cloudiction zorgt voor een handige en veilige werkplek waar u al uw documenten op kunt slaan om er op een voor u gewenst moment mee verder te gaan. Zij hebben jarenlange ervaring en veel expertise opgebouwd op het gebied van cloudoplossingen en alles wat hierbij komt kijken.

Wat zijn de voordelen van een cloud werkplek?

Het grootste voordeel van een cloud werkplek is dat u altijd en overal kunt werken. Hierbij maakt het niet uit of u bij een klant langsgaat, een afspraak heeft in een restaurant, een dag thuiswerk of gewoon naar het kantoor gaat. Wanneer u een goede internetverbinding heeft, kunt u overal werken en aan de slag met de documenten die u online heeft opgeslagen. Dankzij een cloud werkplek verliest u geen informatie wanneer uw computer crasht. Bij deze Managed Service Provider kiest u zelf welke functies u wilt gebruiken en hoe uw werkplek eruit komt te zien. Daarnaast bieden ze deskundige begeleiding aan middels een servicedesk waarbij u altijd persoonlijk contact heeft voor een snelle en duidelijke communicatie.

Ontdek de vele mogelijkheden

Bij het gebruiken van een cloud werkplek bepaalt u zelf hoe deze eruit moet komen te zien. Werkt u met bedrijfsspecifieke applicaties? Wilt u dat al uw medewerkers erin kunnen werken of groeit uw bedrijf en wilt u de mogelijkheid om de cloud werkplek uit te breiden door meer digitale werkplekken toe te voegen? Bij deze Managed Service Provider is alles mogelijk. Zo bieden ze u ook een demo aan waarmee u eenvoudig en snel de omgeving kunt bekijken en zelf ervaart hoe het is om in een cloud werkplek te werken.