Bartomaud
Image default
Dienstverlening

Diepvriesopslag en/ of transport

Frigo Group heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot expert in koeltransport en koelopslag. Het team aan vaste medewerkers van dit familiebedrijf heeft hart voor de zaak. De mensen werken efficiënt, secuur en volgens de geldende veiligheid- en hygiëne normen.

Nationaal en internationaal

Frigo Group heeft een ruime klantenkring, van MKB tot particulieren; ook u bent meer dan welkom om contact op te nemen. Frigo Group kan het opslaan én transport naar uw klanten regelen. In alle uithoeken van Nederland en over de grenzen. Qua artikelen kunt u denken aan vers brood, vis- en vleesproducten, fruit en groente.

Ieder product vraagt om een specifieke opslagtemperatuur en behandeling. Bij Frigo Group weten ze daar alles van, dus uw goederen zijn er in goede handen. Er wordt gewerkt in strakke schema’s. Om u als klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, kunt u op ieder gewenst moment inzage krijgen in de actuele stand van zaken.

Twee vrieshuizen in Nederland

Zoekt u een bedrijf dat uw levensmiddelen bij temperaturen van +5° tot -26° Celsius kan opslaan en vervolgens vervoeren naar verschillende cliënten? Frigo Groep is de firma die u zoekt. Er zijn twee grote, moderne vrieshuizen. Het eerste vrieshuis staat in ‘s-Heerenberg, nabij de Duitse grens. Het andere vrieshuis bevindt zich in Nieuw-Vennep, nabij Schiphol.

Sinds 1973

Frigo Group werd in 1973 opgericht door Hein van Elderen. Hein -aanvankelijk boer van beroep- wilde vooruit en vernieuwen. Duurzaamheid stond en staat sinds het prille begin hoog op het prioriteitenlijstje. Wilt u meer weten over Frigo Group? Op de website vindt u veel informatie. Over de geschiedenis, de medewerkers, de praktijk van alledag én de nabije toekomst. Komt u uit het buitenland, dan wijzen we erop dat alle online teksten ook in het Engels, Duits, Frans en Spaans te raadplegen zijn. Voor rechtstreeks contact belt u met een van de volgende nummers: +31 252 419 017, +31 850 440 680 of +31 314 66 51 25.

https://www.frigogroup.com/