Bartomaud
Image default
Woning en Tuin

De mogelijkheden in sierbestrating

Sierbestrating is dé manier om een nieuwe draai te geven aan jouw tuin. Al jaren kijk jij namelijk tegen de scheefliggende klinkers aan en erger jij je aan de verschillende tinten van de waaltjes. Om die reden wordt het maar eens hoog tijd om daar verandering in te brengen. Je gaat op internet inspiratie op doen en belandt dan op de website van Bricks and Stones. Je staat versteld van het grote aantal mogelijkheden in sierbestrating en wordt gelukkig van de creativiteit van de experts. Snel lees je verder en zet je de gaafste ideeën op een rijtje.

De eerste mogelijkheid is het bestraten van de tuin met gebakken waaltjes. Je wil de gebakken klinkers kopen in dezelfde kleur, hoewel het idee je ook wel aanstaat om de rode waaltjes met de grijze waaltjes af te wisselen. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende legpatronen, waarvan je het zigzagverband het meest origineel vindt en het beste bij de tuin vindt passen’.

Optie twee is de keuze voor keramiek tegels, die als grootste voordeel hebben dat ze eenvoudig en snel schoon te maken zijn. Je bent er maximaal een kwartiertje mee bezig en hebt er alleen een zachte bezem en emmer water voor nodig. Bovendien kun je kiezen voor verschillende patronen op de gebakken tegels, zodat de tuin alsnog een speels effect afgeeft.

De derde keuzemogelijkheid is siergrind afgewisseld met de keramische terrastegels, die in dat geval los liggen in hun voegen. Ook dit idee staat je erg aan, omdat de overgang tussen tegels en gras minder duidelijk aangegeven is door het grind en tevens een speelse indruk achterlaat op bezoekers van jouw tuin.

Je gaat nogmaals alle mogelijkheden af, maar komt er maar niet uit. Om die reden heb je contact opgenomen met Bricks and Stones, die jou geduldig te hulp stonden en je hielpen met het maken van de keuze!

https://www.bricksandstones.nl/