Bartomaud
Image default
Architectuur

Vastgoedmanagement van hoge kwaliteit

Gebouwen zijn constant onderhevig aan onderhoud, wat veroorzaakt wordt door wisselende weersomstandigheden, het gebruik van faciliteiten en nog veel meer factoren. Niet voor niets houden vastgoedeigenaren zich daarom geregeld bezig met zaken als het zemen van de ramen, het zandstralen van de stenen, schoonmaken van de hallen en het verduurzamen van het pand in zijn geheel. Dit heeft niet alleen betrekking op woningcomplexen bijvoorbeeld, maar ook musea, parkeergarages en bedrijfspanden vallen in deze categorie. Vastgoedbeheerders beschikken echter lang niet altijd over de juiste ervaring en kennis om op lange termijn onderhoudsbeurten te plannen en te realiseren tegen een geschikte prijs. Om die reden steekt Laan35 de handen uit de mouwen om voor jou een meerjarenplan voor het vastgoedonderhoud op te stellen.

Wat is een meerjarenonderhoudsbegroting?

Laan35 is specialist op het gebied van technisch vastgoedmanagement, waarmee bedoeld wordt dat zij alle zaken kunnen regelen omtrent het onderhoud van vastgoed. Hieronder valt bijvoorbeeld het opstellen van een overzicht, waaruit blijkt welke onderhoudsbeurten verricht moeten worden en tegen welke kosten dit plaats zal vinden. Daarbij komt ook het zoeken van een geschikte uitvoerder, die deze klus op kan pakken en professioneel wil verrichten tegen een passende prijs. Verder is het mogelijk om Laan35 te benaderen in het geval van een spoedklus. In dat geval zal Laan35 binnen het eigen netwerk op zoek gaan naar een onderhoudsbedrijf die zo snel mogelijk ter plekke kan zijn om het onderhoud te realiseren. Op die manier zorgt de visie op vastgoed van Laan35 voor een professionele realisatie van het vastgoedonderhoud.

In contact komen met Laan35?

Heb jij veel behoefte aan een meerjarenonderhoudsbegroting voor jouw vastgoed of kan een bepaalde klus niet veel langer uitgesteld worden omdat dit anders onomkeerbare gevolgen heeft? Aarzel dan niet langer maar neem snel een kijkje op de website van Laan35 om te achterhalen wat zij voor jou kunnen betekenen!

https://laan35.nl/