Bartomaud
Image default
Cadeau

Organiseer een Beachparty waar mensen nog lang over napraten

Sta je voor de uitdaging om een groot feest te organiseren? Bijvoorbeeld vanwege het vijfentwintig jarige bestaan van een bedrijf. Of je beste vriendin wordt dertig en jij gaat haar verrassen met een surprise party. Wat je reden voor een feest ook is, het kan lastig zijn om een leuk en origineel thema te bedenken. Organiseer een Beachparty! Hoe zorg je ervoor dat er nog lang over jouw feest wordt nagepraat?

Beach party artikelen huren

Goede voorbereiding is het halve werk. Regel van te voren alvast de grote zaken zoals het huren van party artikelen. Huur een partytent  voor als het gaat regenen en zorg voor voldoende stoelen, zodat ook mensen die minder valide zijn het de hele avond kunnen volhouden.

Oog voor detail

Juist bij een Beachparty zijndetails erg belangrijk! Zodra de partytent er staat ben je er namelijk nog niet. Een Beachparty is pas echt een Beachparty wanneer er cocktails, bloemenkransen en zonnige details aan toegevoegd zijn. Hang gele helium ballonnen op voor een extra vrolijke uitstraling en verspreid her en der wat gezellige lampionnen. 

Catering of zelf catering

Niet onbelangrijk: regel voldoende hapjes en drankjes. Hiervoor kun je een catering service benaderen of je kan het geheel zelf verzorgen. Afhankelijk van de grootte van het publiek en de tijd die je in de voorbereiding van het feest wilt stoppen. Het voordeel van catering is dat je tijdens het feest volledig ontzorgd wordt, een nadeel is dat catering nogal prijzig kan zijn. Het kan lonen om van te voren met een busje voldoende eten en drinken in te slaan en ook hapjes hoeven niet zo moeilijk te zijn: zet wat bakjes met nootjes, cherry tomaatjes en chips neer en het geheel is af.

De uitnodiging

Het grootste werk heb je gedaan! Nu komt het laatste deel van de voorbereiding: de uitnodigingen. Verstuur de uitnodiging per post, in plaats van per mail. Dat geeft meteen de mogelijkheid om er een extra zomerse sfeer aan te koppelen. Maak een lijst van alle mensen die op het feest moeten komen en verwerk hun adresgegevens in een overzichtelijk Word-bestand, zodat je deze met één druk op de knop kunt afdrukken en op de enveloppen kunt plakken.

Camera

Last but not least: regel een camera! Misschien heb je wel een buurmeisje dat gek is op foto’s maken, of je huurt een professionele fotograaf in. Een camera is altijd een goed element om toe te voegen aan een feest. Mensen vinden het leuk om met z’n alle op de foto te gaan en na afloop van het feest heb je een leuke herinnering bij het zien van de foto’s.

Omdat je alles van te voren goed geregeld hebt ben je tijdens het feest niet aan het stressen. Geniet er dus van! Je hebt het verdiend. Over jouw feest wordt nog lang nagepraat.

https://www.heegpartyservice.nl/