Bartomaud
Image default
Horeca

Lekkere en originele catering

Wanneer u binnenkort een gelegenheid heeft waarbij u geen zin heeft om voor de catering te zorgen kan u terecht bij de lekkerste catering in Groningen. De catering in Groningen verzorgt de catering zoals u dat wilt en begrijpt dat het fijn is als een catering goed verzorgt wordt. Een evenement of een gelegenheid waarbij een catering naar wens is zorgt vaak voor een goede sfeer en brengt vreugde met zich mee. De catering in Groningen heeft een breed assortiment en zal graag met u overleggen waarbij u de behoeftes liggen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Catering thema’s

De catering in Groningen luistert graag naar de behoeftes van de klant. Heeft u een feestelijk evenement of een herdenking, bij elke gelegenheid komt ander voedsel kijken en daarbij kijken wij graag met u mee wat fijn is en past bij de gelegenheid. Zo hebben wij verschillende cateringprogramma’s klaarliggen waar u uit kunt kiezen maar is er ook een mogelijkheid om samen een nieuw thema te ontwikkelen. Als u bijvoorbeeld een verjaardag viert zou u kunnen kiezen voor het Italiaanse thema en daar dus Italiaanse hapjes bij geserveerd kunnen worden. Daarnaast kunnen wij ook rekening houden met allergieën of vegetarische catering.

Rust

Als u voor de catering in Groningen zorgt zal er voor u een last van uw schouders afvallen tijdens het evenement wat u heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het voedsel en de drankjes en zullen wij die taak op ons nemen voor u. Graag horen wij als er iets niet is zoals wij hadden afgesproken en dat niet vervuld wordt zoals u dat graag had willen zien maar dat is iets waar wij niet vanuit gaan. Geef ons de vertrouwen en wij zullen ervoor zorgen dat ieder een leuke avond heeft en met een goed en lekker gevulde buik naar huis zal terugkeren.