Bartomaud
Image default
Gezondheid

Ervaringen met een virtuele maagband

Als je overgewicht hebt, kun je de voordelen van een Virtuele Maagband overwegen. Deze procedure maakt gebruik van een hypnose-app om je te helpen afvallen. Deze procedure is beschikbaar voor iedereen die wil afvallen en zijn gezondheid wil verbeteren. Het is een geweldige optie voor degenen die niet onder het mes willen gaan om af te vallen.

Voordelen van een virtuele maagband

Een virtuele maagband is een goed alternatief voor een traditionele operatie. Het Virtual Gastric Band programma leert je technieken om je eetgewoonten te veranderen en gewicht te verliezen. Je leert meer van eten te genieten, minder te eten, en te controleren wanneer je vol zit. Dit programma leert je ook hoe je kunt eten zonder je tekort gedaan te voelen.

Virtuele maagband sessies worden een-op-een gehouden, niet in groepen. Ze duren ongeveer een uur en dertig minuten. De eerste sessie omvat de installatie van de virtuele maagband. In de volgende sessies leer je in kleinere porties te eten en gewicht te verliezen. De sessies zijn bedoeld voor de lange termijn en niet voor een snelle oplossing. Lees hier de ervaringen met een virtuele maagband.

De Virtual Gastric Band procedure is ontwikkeld door Sheila Granger, een wereldberoemde hypnotherapeute. Dit revolutionaire programma is gebruikt door duizenden mensen in de Verenigde Staten en Europa. Het wordt ondersteund door verschillende medische klinische onderzoeken en heeft een uitstekend succespercentage.

Een virtueel maagband programma maakt gebruik van klinische hypnosetechnieken om je geest te herleren zich vol te voelen na het eten van kleinere hoeveelheden. De procedure is volledig pijnloos en vereist geen operatie. Dit betekent dat je kunt afvallen zonder de hoge kosten van een operatie, lange wachttijden in het ziekenhuis of voortdurende medische behandeling.

Een virtuele maagband is een hypnotiserend afslankprogramma voor mensen die moeite hebben hun eetlust onder controle te houden. Het gebruikt de kracht van de geest om een gezonde gewichtsbeheersing te ontwikkelen, en elimineert de psychologische en emotionele obstakels die je inspanningen hebben belemmerd. Het is 100% veilig en heeft een indrukwekkend succespercentage van 95%.

De voordelen van een virtuele maagband zijn talrijk. Eerst en vooral is het een niet-invasief alternatief voor een fysieke maagbandoperatie. Het is volkomen veilig, vereist geen medicijnen en is volkomen pijnloos. Bovendien is er geen verlof voor nodig en zijn er geen bijwerkingen. Bovendien is een virtuele maagband een geweldige manier om af te vallen en gezond te blijven.

Een ander voordeel van hypnose is dat het de geest traint om het verschil te herkennen tussen emotionele honger en echte honger. Het leert het lichaam ook om voedsel in kleinere porties waar te nemen, wat leidt tot gezondere eetgewoonten. Bijgevolg zul je je meer tevreden voelen door kleinere hoeveelheden voedsel te eten.

Hypnotische afslanktechniek

Een Virtuele Maagband is een hypnotische gewichtsverliestechniek die je verbeelding gebruikt om je een voldaan gevoel te geven bij kleinere porties voedsel. Deze techniek is veilig en effectief, zonder het gebruik van medicijnen, chirurgie of bijwerkingen. Het gaat ook niet gepaard met pijn of het nemen van verlof, wat nog een voordeel is. Bovendien is de Virtuele Maagband ontworpen om de onderliggende oorzaken van emotioneel eten aan te pakken, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die zich zorgen maken over hun gewicht.

Virtuele Gastric Band sessies worden een-op-een gehouden en duren elk ongeveer een uur. Tijdens de eerste sessie wordt de gebruiker hypnotisch geïmplanteerd met de virtuele band. Naarmate de persoon gelooft dat hij/zij de virtuele maagband draagt, zal de portiegrootte automatisch afnemen. Dit is een zeer effectieve en populaire techniek.

De hypnotherapeut praat de patiënt door de procedure heen en beschrijft de stappen en geluiden van de operatie. Om de ervaring authentieker te maken, zullen ze gesimuleerde geluiden en geuren gebruiken die kenmerkend zijn voor de operatiekamer. De geluiden en geuren zullen het onderbewustzijn ervan overtuigen dat wat er gezegd wordt echt is. Bovendien zal de hypnotherapeut ook suggesties inbouwen om het zelfvertrouwen van de patiënt te vergroten.

Mensen die willen afvallen kunnen deze methode proberen als ze zich sterk inzetten voor een gezonde levensstijl. Als ze echter medische of fysiologische aandoeningen hebben waardoor ze het aanbevolen dieetplan niet kunnen volgen, kunnen ze de Virtuele Gastric Band beter niet gebruiken. Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat als je een hypnotische afslanktechniek ondergaat, je altijd eerst je arts moet raadplegen.

Hoewel de procedure een hoog succespercentage heeft, is ze niet zonder nadelen. Sommige patiënten ondervinden onaangename bijwerkingen zoals ongemak van de maagband of zelfs de noodzaak om de band te laten verwijderen. Bovendien is de procedure duur, vereist ze strenge criteria en een lange wachtlijst.

Degenen die er niet in geslaagd zijn gewicht te verliezen door een operatie kunnen ook baat hebben bij deze behandeling. Dit programma is getest en gebruikt door duizenden mensen in de Verenigde Staten en Europa. Het wordt ondersteund door medisch onderzoek en heeft een hoog succespercentage. De effectiviteit van deze techniek hangt af van de specifieke behoeften van de persoon, zijn of haar levensstijl, familiegeschiedenis, en de mate van naleving van het programma.

Hypnose app

De Hypnose app voor virtuele maagbanden beweert mensen te helpen bij het afvallen. Het is een stapsgewijs hypnotherapieprogramma. Bij het downloaden van de app moet je bepaalde toestemmingen geven om de installatie van de app te garanderen. Als je hiermee klaar bent, klik je op “installeren” om het proces te beginnen.

De app is beschikbaar in verschillende talen en heeft veel media-aandacht gekregen. De functies ervan omvatten vier state-of-the-art audio hypnose sessies, video-interviews en tips. Gebruikers kunnen kiezen uit de Lose Weight Now, Relax Completely, Release Limiting Beliefs, en Sport Motivation sessies.

Je vindt in deze app ook gratis hypnotische meditaties. Je kunt vijf dagen naar deze gratis sessies luisteren, en daarna kiezen voor een abonnement om toegang te krijgen tot tientallen hypnotische sessies. Deze app voegt voortdurend nieuwe onderwerpen en hypnosesessies toe.