Bartomaud
Image default
Telefonie

Een telefoonnummer vind je bij Klantenservicetelefoon

De klantenservice van Otto kun je bereiken door dit telefoonnummer te bellen: 0900-1901. Wat je ook zou kunnen doen, is Klantenservicetelefoon bellen (0906-1850). Doe je dat dan word je direct doorverbonden met een Otto klantenservice-medewerker. Bovendien kunnen wij je allerlei handige informatie over deze webwinkel geven. Het e-mailadres, de bereikbaarheidstijden en het keuzemenu dat je hoort als je Otto aan de lijn hebt.

De naam Otto is overigens een achternaam. Werner Otto was de man die in 1949 deze firma startte in het Duitse Hamburg-Schnelsen. Shoppen bij Otto anno 2018 betekent dat je kunt kiezen uit eindeloos veel categorieën. Populaire voorbeelden zijn: kleding -dames, heren en kinderen-, sport, badmode, huishoudelijk en multimedia. Ben je fan van Otto, dan is het de moeite waard eens te kijken op Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. Inderdaad Otto is behoorlijk actief op social media.

Esprit, Zalando, Sarenza, allemaal bereikbaar via 0906-1850

De klantenservice van Esprit heeft dit nummer: 070 4 99 00 52. Om jou helemaal klaar te maken voor het gesprek dat je gaat voeren, hierbij het keuzemenu dat je zult horen. “Hallo en welkom bij Esprit. 1 Druk op 1 als u vragen heeft over onze online shop. 2 Bij vragen over Esprit Friends toets 2.” Op het eigen YouTube-kanaal van Esprit staan filmpjes boordevol mode en trends. Je kunt het modelabel verder volgen via Snapchat.

Heb je nog meer telefoonnummers nodig? Klantenservicetelefoon is je van dienst. Om je een indruk te geven een kleine opsomming: Telfort, Ziggo, Menzis, Eneco, ING en KPN. En niet te vergeten andere webshops waaronder Wehkamp, Coolblue en ECI. Fysieke winkels zitten ook in ons bestand. Veelgevraagd zijn de nummers van Bart Smit, Blokker en The Body Shop. Je ziet het, Klantenservicetelefoon probeert zo volledig mogelijk te zijn. Heb jij aanvullingen? We staan er open voor!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/