Bartomaud
Image default
Groothandel

Dubbel glas bestellen

Dubbele beglazing in uw woning is de beste keuze die u kunt maken!
Tijd voor een renovatie?
Zeker als u in een oud grachtenpand of in een monumentaal huis woont, is de kans aanwezig dat er nog steeds enkel glas in de kozijnen zit. Mocht dat in uw woning het geval zijn, dan is het hoog tijd voor een stevige renovatie. Dubbel glas, dat ook wel HR++-glas heet (HR staat voor Hoog Rendement), is dan de beste manier om uw pand van nieuw glas te voorzien dat een hoge isolatiewaarde heeft. Dubbel glas is om diverse redenen de beste keuze die u kunt maken!


Waarom dubbel glas de beste keuze is

Waarom is dubbel glas een goede optie voor in oudere woningen? Heel simpel: omdat deze glassoort uitstekend isoleert en veel extra warmte in huis creëert in de wintermaanden. Het hoge isolatievermogen van dit glas wordt bereikt doordat twee glasplaten gebruikt worden, waartussen het gas argon of krypton zit. Deze gassen zorgen ervoor dat het glas ruimschoots isoleert, zowel in thermisch als akoestisch opzicht. Wie kiest voor dubbel of HR-glas, bespaart dan ook jaarlijks al snel een paar honderd euro op de gasrekening. Dat is dus niet alleen gunstig voor uw eigen portemonnee, maar natuurlijk ook voor het klimaat. Met dubbel glas draagt u een steentje bij aan klimaatverbetering en een verminderen van wereldwijde CO2-uitstoot. Daarbij is het gunstig dat dubbele beglazing ook geluiden tegenhoudt.


Waardevermeerdering van uw woning & overige voordelen

Huizen met dubbele beglazing worden flink meer waard. De investering die u doet in dubbel glas of HR-glas, betaalt zich dus uiteindelijk altijd weer terug. Als u natuurlijk ooit van plan bent om te gaan verhuizen. Maar ook zonder verhuizing is dubbele beglazing meer dan voordelig. Het wooncomfort neemt aanzienlijk toe: het is namelijk gedaan met die vervelende tocht in huis. Het binnenklimaat verbetert aanzienlijk! Verder is een pluspunt het feit dat HR++ of triple glas (deze bestaat uit drie glaslagen) een stuk sterker is dan het reguliere enkele glas. De kans dat het breekt is daardoor kleiner, terwijl ook inbrekers worden afgeschrikt: dubbele beglazing is lastig stuk te krijgen.

Keuze genoeg in onze online glaswinkel
Qua typen glas is er keuze genoeg. Kijk op www.glaskoning.nl. Want glas kunt u tegenwoordig voordelig, in grote hoeveelheden en in de perfecte maten online bestellen. Neem eens een kijkje in ons online glaswinkel en koop uw platen tegen scherpe prijzen bij ons!