Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Wat is een e-liquid?

De kans is groot dat je wel eens van vapen gehoord hebt. Dit alternatief van roken is niet alleen gezonder, het is ook nog eens een stuk goedkoper. Daarnaast valt er ook meer te variëren op het gebied van de smaak van wat je rookt. Dit komt door het e-liquid: het belangrijkste onderdeel van je vape. In deze blog vertellen we je meer over e-liquid. Lees snel verder!

 

Het e-liquid

Er zijn meerdere essentiële onderdelen in een vape. Zonder accu is het vapen onmogelijk, maar om je ervaring te optimaliseren, is het e-liquid ook essentieel. In essentie is dit het onderdeel van de vape dat het vapen mogelijk maakt: wanneer jij inhaleert, zet het warmte-element van de vape het e-liquid om in damp. Dit damp rook jij uiteindelijk op. Het e-liquid zorgt is echter niet alleen de vloeistof: door dit te mengen met aroma’s of nicotine, geef jij je vape extra smaak of zorg je voor de nicotine die je gewend was van eventuele vroeger sigaretten.

 

Voordelen van het e-liquid

Er zijn twee grote voordelen aan het e-liquid te noemen, die je bij sigaretten niet terugvinden zal. We benoemen ze:

 

– Meer variatie. We kunnen het e-liquid niet alle credits geven voor het feit dat er een hogere variatie is, aangezien het aroma hier ook een grote rol inspeelt. Maar, zonder e-liquid is het onmogelijk om het aroma ook maar ergens mee te mixen. Door regelmatig van aroma te wisselen, zorg jij voor meer afwisseling – iets wat met een sigaret niet mogelijk is. Aroma’s zijn in heel veel verschillende soorten beschikbaar: zo is vapen mogelijk in verschillende fruitsmaken, maar ook in de smaak van koffie, snoep of simpelweg de smaak van een sigaret.

– Makkelijker om te stoppen met roken. Doordat je met het e-liquid zelf bepaalt hoeveel nicotine je toevoegt, is het ook mogelijk om in kleine stappen te stoppen. Door de dosis stapsgewijs kleiner te maken, maak je de uiteindelijke stap naar volledig stoppen een stuk kleiner. Ideaal dus!

 

E-liquid kopen?

Wil jij e-liquid kopen? Neem dan een kijkje op de website van Mr. Joy! Hier vind je veel informatie over e-liquids, en is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen van een specialist. Deze helpt je graag met al jouw vragen wat betreft e-liquid, of andere onderdelen van een vape. 

 

https://www.mr-joy.nl/nl/