Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Uw trouwen vieren op een romantische locatie in Alblasserdam

Gaat u binnenkort trouwen met de liefde van uw leven, en bent u nog op zoek naar een locatie in regio Alblasserdam om uw trouwen te vieren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Restaurant De Wachter. Dit restaurant biedt als het ware de perfecte locatie in Alblasserdam aan om uw trouwen te vieren. Het trouwfeest vindt plaats in de tuin achter het restaurant, die is aangekleed in een landelijke, romantische sfeer. Klinkt dat niet als het perfecte decor voor een bruiloft?

Een trouwfeest dat volledig naar uw wensen is ingericht

Wanneer u besluit om uw trouwen te vieren bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam, heeft u natuurlijk de mogelijkheid om uw trouwfeest volledig in te richten zoals u dat wilt. Door de grootte van de tuin, kunt u tot wel 200 gasten uitnodigen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er niet voldoende ruimte is. Als u uw bruiloft graag kleinschalig en subtiel wilt houden, is dit ook zeker mogelijk op deze locatie. Door de aankleding te laten aansluiten op uw thema, wordt deze locatie al helemaal het perfecte decor voor uw grote dag!

De mogelijkheden voor catering

Natuurlijk heeft u bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam ook veel mogelijkheden voor catering. Zo kunt u ervoor kiezen om onbeperkt drankjes af te nemen, kleine hapjes te serveren en zelfs een compleet barbecuebuffet voor te schotelen aan uw gasten. Waar u ook voor kiest; wanneer u uw trouwen viert op deze locatie in Alblasserdam, weet u zeker dat uw gasten niets tekortkomen.

Neem contact op en ontdek wat er mogelijk is

Wilt u weten wat er exact mogelijk is bij Restaurant De Wachter? Neem dan vrijblijvend contact met de locatie op via de contactgegevens op de website. De vriendelijke medewerkers horen graag uw wensen aan en vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen deze wensen. Zo weet u snel waar u aan toe bent, dat is wel zo prettig!

https://restaurantdewachter.nl/

Related posts