Als je een programma laat samenstellen door Wave Citygames, dan beleef je een onvergetelijke dag. Kies je voor het GPS spel ‘Jacht naar de Macht’? Dan ben je al helemaal zeker van een dag vol spanning. Vind de kwade Maffia Don, die ergens verstopt zit in een stad naar keuze. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal?

Speel een spannend GPS spel in de mooiste Europese steden

Wave Citygames is dé plek voor een spannend bedrijfs- of groepsuitje. Je hoeft hiervoor niet ver te reizen, want je kunt terecht in alle grote steden. Altijd iets dicht bij de deur! Liever iets verder weg? Ook daarvoor draait dit activiteitenbureau de hand niet om. In onder andere België, Italië, Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je een of meerdere steden waar je een spannend GPS spel kan spelen met je familie, collega’s of vrienden. Ideaal om te combineren met een leuke citytrip. Laat je onderdompelen in een hele nieuwe stad, terwijl je aangewezen bent op je GPS. Dat wordt spannend!

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Mag jij dit jaar het terugkerende groepsuitje organiseren? Dan wil je natuurlijk iets origineels organiseren, nietwaar? Anders wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room. Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!