Bartomaud
Image default
Marketing

Sponsoring

De drempel om te smeken om links hier is vaak lager dan elders en het slagingspercentage is meestal hoger (wat ook afhankelijk is van de kwaliteit van de inhoud). Als mensen uit uw eigen netwerk de website in het algemeen of artikelen in het bijzonder goed vinden, zullen ze ze graag linken en ze ook aanbevelen in hun eigen netwerk of misschien zelfs op de website onder Partners, Interessante links of iets dergelijks. 

Sponsoring 
Afhankelijk van het gebied waarin u zich bezighoudt met het onderwerp van uw site en welk budget beschikbaar is, bestaat de mogelijkheid om linkbuilding te ondersteunen door middel van zogenaamde sponsoring. Dit zijn indirect betaalde links naar websites van evenementen, conferenties of fondsenwervers. Daarop krijgt u de mogelijkheid om een banner of een logo te plaatsen met een directe link naar uw eigen website. Afhankelijk van hoe bekend zo’n evenement of donatiecampagne is, des te beter het scoort in de SERP’s, die op hun beurt een positief effect kunnen hebben op uw eigen website door naar een dergelijke pagina te linken. 

Meer informatie

Vooral als het onderwerp zich in het juiste gebied bevindt en een eigen pagina biedt voor de bezoekers toegevoegde waarde. Linkbuilding via sponsoring is meestal vrij duur. Als u kiest voor dit soort linkbuilding, moet u twee keer nadenken, welk budget u hiervoor kunt bieden, welke pagina’s bijzonder interessant zijn en wat er gebeurt met de pagina’s of de links die daar worden geplaatst na het einde van het evenement. Helaas worden veel evenementpagina’s na een korte tijd van het rooster gehaald of vervangen door inhoud voor het volgende evenement. In dat geval hebt u korte tijd duur geld betaald. En niet echt het gewenste effect bereikt – namelijk op de lange termijn goede backlinks bouwen. 

https://duitsewebsite.nl/

Related posts