Het tevreden houden van de klant is heel belangrijk. Dit begint vaak bij het tevreden houden van uw medewerkers. Een goede koffiemachine mag zeker niet missen. Resultaten beginnen dus bij een goede werkomgeving. Daarvoor heeft u natuurlijk een professionele koffiemachine nodig. Weten wat bij uw kantoor past? Lees dan verder.

Koffieconcepten op maat

Wilt u een koffiemachine op het werk? Voor ieder bedrijf is er een andere oplossing. Kijk daarom altijd naar de behoeften van uw werknemers. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. We doorlopen met u een checklist om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Wij denken altijd met u mee. Ook kunt u huren voor een vast bedrag. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of bresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Er is altijd een oplossing!

Welke koffiemachine kiest u?

Er zijn tal van koffiemachines, maar welke past nu bij uw bedrijf? Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de perfect match is? We snappen dat dit een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk.

• Jura

• Rex Royal

• Etna
• Animo
• Faema

Door de veelzijdigheid van deze apparaten zijn ze geschikt voor veel soorten bedrijven en verschillende soorten koffies. Zin in een espresso of toch een romige latte macchiato? Met deze apparaten kan het. De apparaten hebben namelijk een groot vermogen. Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel de beste keuze. Vindt u hygiene belangrijk? Kijk dan eens naar de Jura, deze beschikt over TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Thuis drinken we koffie op onze eigen manier. Op het werk moeten we het doen met hetgeen dat wordt aangeboden. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/