Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Ontdek traditionele smaken met de Dutch oven BBQ

De Dutch oven BBQ is een veelzijdige, gietijzeren pan met dikke wanden zodat de warmte goed wordt vastgehouden. Je hoeft bij deze kookpot niet te kiezen voor één bepaalde bereidingswijze, je kan er namelijk mee stoven, bakken, grillen, frituren en natuurlijk braden. Gebruik hem buiten op open vuur, op de barbecue of tussen hete kolen zodat je jouw eigen buitenoven creëert. Is het slecht weer? Bereid je maaltijden dan gewoon lekker in je keuken. De Dutch oven BBQ is de ideale pan om te experimenteren en de perfecte bereidingswijze van diverse gerechten te ontdekken. Je bent verzekerd van een traditionele maaltijd in bourgondische sfeer!

Leer meer in een unieke workshop

Outdoor Outfitter heeft een groot aanbod barbecuebenodigdheden, maar ook delen zij graag hun passie voor outdoor cooking in diverse workshops. Regelmatig verzorgen zij proeverijen met bier, wijn of whisky, waar passende snacks en hapjes bij worden geserveerd. De smaken van drinken en eten complimenteren elkaar dan. Het is bovendien natuurlijk een hele ervaring om te zien hoe het eten wordt klaargemaakt in de natuur op open vuur of met hout of kolen. Wil je liever je eigen handen vies maken? Kies dan voor een workshop messenslijpen, een kunst waarvan de basisbeginselen je worden aangeleerd. Of ga voor de workshop oerkoken, waarbij je een driegangen menu van biologische seizoensproducten klaarmaakt op de Dutch oven BBQ.

Alles voor een heerlijke, bourgondische maaltijd

Bestel alle materialen voor de ultieme ervaring van buiten koken bij Outdoor Outfitter. Dit bedrijf heeft een passie voor de historische keuken en wil jou dit ook laten ontdekken. Ontdek hun webshop, zodat je met je gezelschap een oergezellige en onvergetelijke sfeer kan creëren. Denk aan materialen om jezelf te beschermen tijdens het koken op open vuur, maar ook alle producten die nodig zijn om een heerlijke maaltijd te bereiden. Eet smakelijk!

Related posts