Bartomaud
Image default
Woning en Tuin

Het realiseren van een nieuwe trap in huis

Een nieuwe trap installeren in huis is niet een eenvoudige klus. Desondanks is het zeker niet onmogelijk, wat de experts van Lamiwood maar eens laten blijken. Met een handige instructie DVD bij het doe-het-zelf bouwpakket komt iedere thuisklusser eruit en ook als je zelf een trap wil ontwerpen, begeleiden wij je op afstand bij het installeren. Zou je liever het werk uit handen willen geven en het aan de ware vakmannen over willen laten? Dan is dat bij Lamiwood ook geen probleem. Wij steken graag de handen uit de mouwen en realiseren die ideale trap in een handomdraai!

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe trap, biedt Lamiwood een aantal opties. Allereerst is het mogelijk om een doe-het-zelf bouwpakket aan te schaffen. Hierbij maak je een keuze uit een aantal traptypes, waaronder een molenaarstrap, Zoldertrap en wenteltrap. In de meeste gevallen wordt de trap kaal aangeleverd, maar in overleg kunnen we het bouwpakket op jouw wensen en voorkeuren aanpassen. De handige uitlegvideo legt je stapsgewijs uit hoe je te werk moet gaan, zodat de trap gemakkelijk door jou als thuisklusser geïnstalleerd kan worden.

De tweede optie is het ontwerpen van de trap als ware vakman. Door de voorkeuren van Trapleuningen, kleur en traptype aan te geven en hier vervolgens een digitaal ontwerp op schaal van in te sturen, kan Lamiwood voor jou aan de slag gaan om de ideeën in praktijk te brengen. Ook hier laten we het installeren van de trap aan jou over, al zullen onze tips en instructies je een heel eind op weg helpen.

Tot slot kun je Lamiwood inschakelen voor de gehele traprenovatie. Onze vakmannen zullen nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaan, terwijl ze gebruik maken van hun specialistische kennis en ervaring met betrekking tot traprenovaties. Samen zorgen wij ervoor dat jij binnen de kortste keren kan genieten van de ideale trap!

https://www.lamiwood.nl/

Related posts