Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Geniet van heerlijk eten in een vegan restaurant in Utrecht

Wil je heerlijk kunnen genieten van een lunch of diner, maar wel op een biologisch verantwoorde manier? Dat kan bij GYS in Utrecht! Dit vegan restaurant aan zowel de Voorstraat als de Amsterdamsestraatweg in Utrecht begrijpt dat steeds meer mensen kiezen voor een vegan lifestyle en speelt hier graag op in. Daarom bieden zij alleen maar 100% biologisch en veganistisch eten aan. GYS is bovendien een van de weinige restaurants in Nederland met een 100% biologische menukaart. Ben je benieuwd naar de gerechten die ze je kunnen bieden en wil je een keer langsgaan? Je kunt gerust een tafel boeken.

Een vegan restaurant voor verschillende doelgroepen

Of je nu met vrienden of vriendinnen lekker wilt gaan borrelen, met de familie uit eten gaat of misschien zelfs wel gaat lunchen met een business partner; bij GYS ben je aan het juiste adres. Met voldoende plek, een uitgebreide menukaart en zelfs een buitenterras aan de Amsterdamsestraatweg, zijn er voldoende mogelijkheden voor jou en je gezelschap. Met het heerlijke aanbod aan vega en vegan comfort food geniet je vervolgens van een fantastische maaltijd of borrelplank. Zelfs de drankjes en desserts zijn 100% biologisch. Daarnaast zijn bijna alle gerechten glutenvrij, waardoor je ook met een glutenallergie volop kunt genieten in dit vegan restaurant in Utrecht.

Boek een tafel bij een van de twee locaties

Wil je graag uit eten gaan met vrienden, vriendinnen of familie en zoek je daarvoor een geschikt vegan restaurant in Utrecht? Dan is GYS de juiste keuze. Of je nu kiest voor een high-tea, een borrel of een diner; je bent bij beide locaties van GYS altijd van harte welkom. Boek gerust een tafel online of neem telefonisch contact op met de medewerkers van dit restaurant. Zij helpen je graag verder, ook als je bijvoorbeeld een allergie hebt en dit door wilt geven.

https://gysutrecht.nl/nl/

Related posts