Bartomaud
Image default
Internet marketing

Een geanimeerd verhaal met Donker Media

Een geanimeerd verhaal door een animatiestudio

Je hebt een goed verhaal te delen met de wereld. Maar je merkt dat het niet lukt om snel een groot publiek te bereiken. Eigenlijk heb je een middel nodig om jouw verhaal snel te delen met een enorm aantal mensen. Dan heeft Donker Media de oplossing voor je: een (online) animatie video. Ze bieden niet de kwaliteit van Pixar, maar ze zijn wel de ideale oplossing om je product of dienst eenvoudig uit te leggen.

Animatie video’s zijn effectief in het overbrengen van een complex verhaal doordat ze gericht zijn op de essentie, de kernboodschap. Door een aantrekkelijke vormgeving spreken ze tot de verbeelding en boeien ze je publiek. Donker Media, de animatiestudio uit Eindhoven, is de perfecte partner voor al je animatie projecten.

Eigen studio

Donker Media heeft een eigen animatiestudio, gevestigd in Eindhoven. De eigen studio garandeert dat altijd gebruik gemaakt kan worden van de modernste apparatuur en de meest state-of-the-art animatie software. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? We leiden je graag een keer rond.

Vast team van gepassioneerde animatoren

Sommige animatiebureaus besteden een deel van hun werkzaamheden uit. Donker Media kiest ervoor om te werken met een vast team van vakmensen met een passie voor animatie. Daardoor weet je dat je te maken hebt met een op elkaar ingespeeld team, waardoor jouw animatie in de kortst mogelijke doorlooptijd wordt afgeleverd.

Donker Media

Sommige animatie bedrijven maken gebruik van standaard afbeeldingen en personages. Daardoor lijken al hun filmpjes op elkaar. Donker Media gelooft dat je animatie video pas echt effectief is wanneer deze helemaal op jouw en je bedrijf is afgestemd. Daarom levert dit animatiebureau maatwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw animatie video perfect past binnen je huisstijl en communicatie-strategie.

Vast stappenplan

Donker Media werkt volgens een vast stappenplan. Daardoor weet je op elk moment precies hoever jouw project is gevorderd. In dit stappenplan zijn structureel overlegmomenten opgenomen, waarop jij als opdrachtgever feedback kunt geven. Je kunt dus altijd bijsturen.

Related posts