Bartomaud
Image default
Woning en Tuin

Dé zomer must have: een eiken picknicktafel

Willen uw kinderen al een tijdje een eiken picknicktafel in de tuin zodat ze daar op kunnen knutselen en picknicken? Of komt u een tafel en zitplekken te kort bij het barbecueën? Een eiken picknicktafel is een ideale accessoire voor uw tuin om van alles gemakkelijker in uw tuin te kunnen doen. Zo kunt u lekker in de zon uw lunch eten of als u nu door corona thuis werkt met uw laptop in de tuin gaan zitten. Iedereen weet hoe een picknicktafel er uit ziet en is ze wel eens tegengekomen in het park of vroeger op school. Dit komt omdat algemeen bekend is hoe handig deze zijn. Eikenpicknicktafel.nl biedt daarom dan ook verscheidene varianten aan die allemaal in Nederland handgemaakt worden. Voor iedere tuin hebben wij wel een mooie bijpassende eiken picknicktafel. Op onze site vindt u er al vijf.

Keuze aan eiken picknicktafels

Weet u nog niet welke eiken picknicktafel u wilt? Op eikenpicknicktafel.nl vindt u dus vijf verschillende soorten om uit te kiezen. Het verschil zit hem vooral in het formaat en het gewicht. Als eerste kunt u bij ons kiezen voor een eiken picknicktafel van twee meter lang, 1,55 meter breed, 0,75 meter hoog en 180 kilogram. Een andere mogelijkheid is een zwaardere en grotere picknicktafel van drie meter die ruim 300 kilogram weegt. Als u deze iets te groot en zwaar vindt hebben wij ook een in de aanbieding van 200 kilogram en 2,5 meter. Als u de ideale picknicktafel zoekt voor grote groepen, zoals grote gezinnen of voor een bedrijf, dan is onze picknicktafel van 3,5 meter lang en 300 kilogram ideaal als geschikt voor zo’n twaalf personen. Als deze tafels u echter allemaal te groot zijn en u liever een kinderformaat aanschaft hebben wij een kleine picknicktafel van 1,5 meter lang, 80 kilogram en een lagere hoogte van 60 cm. 

Eikenpicknicktafel.nl

Heeft u interesse in een van onze eiken picknicktafels? Of heeft u nog wensen voor ons om ons assortiment aan te vullen? Neem dan contact met ons op via onze website en wij helpen u graag verder.