Bartomaud
Image default
Toerisme

Culinair genieten tijdens een dagje weg in regio Nijmegen

Gaat u er binnenkort een weekje op uit in Nijmegen of omgeving? Of woont u in deze regio en bent u op zoek naar een unieke activiteit? Indien u met mensen bent die net als u wel houden van goed eten en drinken, is een dagje weg naar Wijngaard de Plack in Groesbeek, vlak bij Nijmegen, een uitstekend idee. Op deze veelzijdige plek kunt u namelijk heerlijk culinair genieten. Nadat u een rondleiding heeft gehad over de wijngaard en u alles weet over het proces van wijn maken, vindt er een wijnproeverij plaats. Onder het genot van kaas en brood proeft u tot wel vijf verschillende wijnen uit de streek. Uiteraard krijgt u hier tekst en uitleg bij, zodat u precies weet wat u drinkt en welke smaken u proeft. Heerlijk toch?

Ook de rest van de dag wordt voor u verzorgd

Natuurlijk neemt een rondleiding en wijnproeverij niet de hele dag in. Daarom zijn er bij Wijngaard de Plack nog vele andere mogelijkheden. Verken de omgeving van Nijmegen eens tijdens uw dagje weg door een van de vele prachtige wandelroutes te lopen. Of wat dacht u ervan om deze routes al fietsend of steppend te volgen? De fietsen of steppen die u hiervoor nodig heeft, huurt u gewoon bij de wijngaard. Ook voor de routes kunt u hier terecht. Omdat u bij terugkomst waarschijnlijk wel honger hebt na al die inspanning, staat er een verrukkelijke boerenlunch voor u klaar of wordt er een barbecue verzorgd.

Geef uw wensen door aan de wijnboer

Ziet u het wel zitten om een dagje weg te gaan naar deze wijnboer in de regio Nijmegen? Bezoek dan hun website voor meer informatie en voor de contactgegevens. Geef gerust al uw wensen door, zodat de medewerkers van deze wijngaard u een fantastische dag kunnen bezorgen! Ze ontvangen u maar al te graag, dus waar wacht u nog op?

https://wijngaarddeplack.nl/

Related posts