Wilt u boerenkaas kopen omdat u een winkel of restaurant heeft waar u deze traditioneel Hollandse kaas wilt verkopen? Deze kaas is in principe gemakkelijk te vinden in Nederland. Het wordt een ander verhaal wanneer u boerenkaas in grotere hoeveelheden voor commerciële doeleinden wilt kopen. Het blijft een exclusieve Nederlandse specialiteit en die ligt niet in grote volumes op voorraad. Maar wees gerust, bij Intercheese Holland koopt u deze kaas lekker makkelijk online in de hoeveelheden die u nodig heeft. Door u in te schrijven via de website krijgt u toegang tot het overzichtelijke online platform en worden toekomstige bestellingen een eitje. En wat is er lekker bij een eitje? Precies, een lekker plakje kaas!

Loeiend enthousiast over boerenkaas? U kunt het hier kopen!

In Nederland zijn we met zijn allen dol op de traditionele boerenkaas. Dat is niet voor niets ook. Deze kaas is de enige Nederlandse kaas die nog op een traditionele kaas wordt gemaakt. En dat proeft u! Geen wonder dat u deze kaas in het assortiment wilt opnemen of op de menukaart wilt zetten. Maar ja, er zijn nog maar 300 boerderijen in heel Nederland die boerenkaas maken, dus waar haalt u het vandaan? Dat zal u nog verbazen! Bij Intercheese Holland bestelt u het namelijk gewoon online. U kunt Hollandse en buitenlandse kazen bij Intercheese Holland kopen. U hoeft zich alleen even in te schrijven via de website. Dan wordt bestellen de volgende keer ook weer makkelijker omdat u uw gegevens maar één keer in hoeft te voeren.

Boerenkaas kopen: een traditionele Nederlandse specialiteit en dat proeft u!

Boerenkaas is echt iets bijzonders. Weet u waarom? Kaas mag deze titel alleen zo dragen wanneer de kaas op een traditioneel Nederlandse manier wordt geproduceerd. En de boerenbedrijven die deze traditionele manier van kaas maken nog beoefenen neemt in een behoorlijk tempo af. Zonde eigenlijk, want de volle, romige smaak van boerenkaas is onmiskenbaar en wordt door veel mensen als de smaak van ‘echte kaas’ gezien. Maar wees niet getreurd, u kunt nog steeds boerenkaas kopen voor in uw assortiment of als ingrediënt in de gerechten op de menukaart. Via de website van Intercheese Holland koopt u deze kaas in grotere hoeveelheden dan de standaard consumentenhoeveelheid. En dat merkt u aan de prijs!